Seprűvéna kezelés, hajszálértágulatok eltüntetése

Alsó végtagi seprűvénák, hajszálértágulatok éltüntetése rádiófrekvenciás kezeléssel

Seprűvéna kezelés

A seprűvéna kezelés rádiófrekvenciás készülékkel történik. A folyamat a termokoaguláció, melyet a belga Viridex készülékkel végezzük. A rádiófrekvenciás rezgés által kiváltott hőhatás roncsolja a kapilláris ereket és azok tartalmát.Így a kezelt vénafal összezáródik, a benne lévő vér megalvad vagy széttöredezik. A Viridex termokoagulációs kezelés a hő általi károsítás/kicsapódás elvén alapszik melyet 4 MHz-es rádiófrekvencia hoz létre. A termokoaguláció pontosan ellenőrzött és irányított energiát használ amely csak az értágulatra van hatással, de megvédi az azt körülvevő szöveteket. A beavatkozás után nem tapasztalható égés,bőrelhalás. Biztonságos és kockázatmentes.
Az alsó végtagon lévő felszíni, 1 mm átmérőnél kisebb hajszálértágulatok 0.08-0.2mm mélységben találhatók a bőrben és elsősorban esztétikai és nem visszér problémát jelentenek.

Viridex RF - Seprűvéna kezelés

Viridex RF – Seprűvéna kezelés

A Viridex-es kezeléssel azonnal és könnyen megszüntethetők. A kezelés során 0,075mm vagy 0,150mm átmérőjű speciálisan szigetelt tűvel 2-3 mm-enként kezeljük az értágulatot. A kezelés alatt a tű hegye csak kb. 1mm-re hatol a bőrbe,a kezelés enyhe,szúnyogcsípésszerű fájdalommal jár. A kezelés érzéstelenítést nem igényel. A tűk anyaga nikkel, de króm,nikkel allergia esetén arany tűket használunk. A kezeléssel az erek azonnal eltűnnek . A kezelés helyén bőrpír,duzzanat alakul ki majd a duzzanat eltűnik és kisebb pörkök jelennek melyek 4-6 hét alatt nyomtalanul eltűnnek. Bizonyos bőrtípusoknál a pörkök után fehér,enyhén kiemelkedő pontok jelenhetnek meg melyek 1-3 hónap múlva tűnnek el, ritkán 6-12 hónap után.

Kompressziós harisnya viselése nem szükséges , a napi tevékenységet azonnal lehet folytatni. A kezelés minden bőrtípuson alkalmazható , nyáron is végezhető, a napozás nem ellenjavallt!

A kezelés a következő esetekben nem végezhető:
• terhesség
• keloid hajlam
• bőrbetegség a kezelendő területen
• vérzékenység
• epilepszia
• gyulladás a szervezetben
• mentális problémák.