Kapcsolat – Közlekedési Információk

KAPCSOLAT – Közlekedési Információk

DEBRECEN: az Ér-ted Egészségház a belvárosban található, a  Kenézy Kórház Rendelőintézettel(OTI) szemben az utca másik oldalán. A rendelő bejárata a Bethlen utca felől érhető el.

Közvetlen a magánrendelő előtt található autóbusz megálló, ahol számos helyi járat megáll mellyel a Vasútállomásra illetve a debreceni Repülőtérre is el lehet jutni . (10,10A,10Y Doberdó-Nagyállomás,  13 Pallag-Segner tér,  22,22Y  Vincellér-Egyetem-Auguszta-Vincellér,  33,33E Nagymacs-Segner tér )

AIRPORT 1, AIRPORT2 ( Doberdó-Nagyállomás-Airport )

A magánrendelőtől kb. 800 méterre a Hunyadi utcán van a 2-es villamos megállója mely a vasúti Nagyállomástól a Doberdó utcáig közlekedik.

Autóval több irányból is könnyen megközelíthető. (Hatvan utca felől balra fordulva, Hunyadi utca felől a Kölcsey Művelődési Központ mellett balra fordulva, Egyetem sugárútról egyenesen haladva, Mester utca felől jobbra fordulva érhető el a Bethlen utca .)

BUDAPEST:

A VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ Újpest központjában helyezkedik el, kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik. Gépkocsival jól megközelíthető a Váci út (északi vagy déli irányból), a Pozsonyi út és István út (északi vagy déli irányból) és az Árpád út (keleti irányból) felől.  Az M3-as autópályáról még Budapest előtt Újpest irányába lefordulva hosszú,egyenes út után érhető el.

A közösségi közlekedés jelenti a legkényelmesebb megoldást rendelőnk megközelítésében. Újpest-Központ megállóhely a VP-Med Egészségcentrumtól 3 perc, míg Újpest-Városkapu megállóhely 5 perc kényelmes sétára helyezkedik el. A 3-as Metró mellett számos busz és villamosjárat köti össze a fenti megállókat a város szinte minden pontjával. A mellékelt közlekedési térképen és útvonaltervező térképünkön részletes információt kap a járatokról illetve megközelíthetőségről.
Ha ennek ellenére mégsem találja rendelőnket, kérem hívjon minket: +36-30-9631363