Dr. Szűcs István

Érbetegségek szűrése, vizsgálata, visszerek injekciózása
Modern visszér műtétek végzése
Dr. Szűcs István

Dr Szűcs István vagyok.

1984-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán.
1984.október 01-től a kisvárdai Városi Kórház Sebészetén kezdtem pályafutásomat. 1985.november 15-től kezdve- és jelenleg is a debreceni Kenézy Kórház és Rendelőintézet Általános Sebészeti Osztályán dolgozom.
1988-ban Általános Sebészetből szakvizsgáztam.
1985-től részt veszek a Dr Miszti György Főorvos Úr által 1984-ben inditott érsebészeti beteg ellátásban. 1999-ben Érsebészeti szakvizsgát tettem.
Minden napi munkám során így részt veszek általános sebészeti és érsebészeti betegek kezelésében,sürgősségi-ügyeleti-ellátásában.
A Magyar Sebész Társaság, valamint a Magyar Angiologiai és Érsebészeti Társaság tagja vagyok.
2003 óta érsebészeti magánrendelést is végzek ahol érbetegségek szűrése,érbetegek vizsgálata mellett lábszárfekélyek kezelését és visszerek injekciós kezelését is rendszeresen végzem.
2014. január 6-tól magánrendelésemet saját rendelőmben végzem ahol már általános sebészeti és érsebészeti betegek vizsgálata történik és a korábbi tevékenységemet –a tárgyi és szakmai feltételek teljesülése után- kiegészítettem nyiroködéma kézi és gépi terápiájával valamint rádiófrekvenciás kezelésekkel. ( Visszerek eltüntetése, fibroma, haemangioma, rosacea kezelése )

Fontosabb tanfolyamok, amelyeken részt vettem és a napi gyakorlati tevékenységben illetve a szinvonalas magánrendelésben is segítenek:

– A lymphoedema komplex kezelésének elmélete és gyakorlata
– Korszerű mikroszkleroterápiás kezelési lehetőségek az alsó végtagi varikozitás ellátásában
– Vénás Fórum( Érsebészeti Társaság Vénás Szekciójának fél évenkénti továbbképzése)
– Szemléletváltozás a visszérbetegség sebészi kezelésében-új mütéti eljárások.
– Ultrahang diagnosztika
– Viridex Rádiófrekvenciás kezelések